Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Τρόποι πληρωμής

Κάντε την Πληρωμή της Παραγγελίας σας με 4 Τρόπους

1. Πληρωμή με αντικαταβολή στην ΕΛΤΑ Courier
2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας
3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
4. Πληρωμή Μετρητοίς

1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνον όταν η αποστολή έχει γίνει με την ΕΛΤΑ Courier)

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς ΕΛΤΑ COurier , κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ με ΦΠΑ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Newparts.gr, δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της Newparts.gr

Αν δεν θέλετε η παραγγελία σας να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.newparts.gr να πληρώσετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα της Newparts.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 211 7800 381.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΠΕΙΡΑΙΩΣ             : ΙΒΑΝ GR50 0172 2510 0052 5110 1277 217

4. Πληρωμή Μετρητοίς

- επιλέγω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν στο www.newparts.gr
- κάνω την παραγγελία μου
- πληρώνω στο κατάστημα.