Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Η εταιρεία

E-shop ανταλλακτικών αυτοκινήτων - φορτηγών - λεωφορείων

Η εταιρεία NEW PARTS.gr ιδρύθηκε το 2016, με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών επιβατικών αυτοκινήτων,φορτήγων και λεωφορείων. 

Παρέχει την πρόταση - λύση - συμβουλή για κάθε αυτοκινητιστή είτε είναι επαγγελματίας είτε απλός χρήστης.

Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή θελήσουν και να ενημερωθούν άμεσα σχετικά με την διαθεσιμότητα, την τιμή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος μεταφοράς του ανταλλακτικού, προς τον τελικό προορισμό αποστολής. Το προσωπίκο μας, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων - φορτηγών - λεωφορείων και είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα ανταλλακτικά που αφορούν την συντήρηση / επισκευή του οχήματος σας.

Στο NEW PARTS.gr, η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, αποτελούν τις βασικότερες προτεραιότητες μας και για το λόγο αυτό έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τις χαμηλότερες τιμές σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων - φορτηγών - λεωφορείων, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών μας, παραδίδοντάς τα με ακρίβεια και συνέπεια.

Αποτελεί εταιρική και προσωπική μας δέσμευση, η προσήλωση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας και στην ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς πιστεύουμε στην αξιολόγηση οποιασδήποτε πρότασης βελτίωσης, από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Εμείς και το προσωπικό μας, παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας.

Διαθέτουμε ανταλλακτικά για όλες τις γνωστές μάρκες φορτηγών αυτοκινήτων όπως: MERCEDES-BENZ - VOLVO - SCANIA - MAN - DAF - FORD